Наєв розповів про зміцнення оборони північного кордону

Читать на русском
Бійці ЗСУ продовжують облаштовувати оборонні рубежі біля кордону та мінувати території на півночі.
скріншот з відео

За минулий тиждень біля кордону з рф на півночі було укладено понад 3,5 тисячі протитанкових мін і прорито 5 тисяч траншей.

Про результати роботи із встановлення оборонних рубежів розповів командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв у Telegram.

Кабмін виділив рекордну суму на зміцнення оборонних рубежівКабінет міністрів виділив на будівництво фортифікацій та зміцнення оборонних рубежів рекордну суму грошей – 17,5 млрд гривень.

За його словами, у Північній операційній зоні щодня тривають роботи з обладнання оборонних рубежів та позицій, мінування місцевості.

Цим займаються Сили оборони та обласні ОВА. Збройні сили обладнують польову фортифікацію, а ОВА облаштують бетонні споруди.

«Все це робиться для того, щоб зміцнити наші оборонні спроможності. Варто зазначити, що на присутній особовий склад усі рубежі підготовлені», – розповів Наєв.

Він додав, що протягом тижня укладено понад 3.5 тисяч протитанкових мін, прорито 4.5 кілометрів протитанкового рову та 5 тисяч траншей. На оборонних позиціях вже встановлено близько 25 бетонних вогневих споруд.

Нагадаємо, українські піхотинці провели навчання біля північного кордону. Також повідомлялося, що на Чернігівщині посилять контроль біля кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: