На Чернігівщині посилять контроль біля кордону

Читать на русском
У 5-кілометровій зоні біля кордону Чернігівської області ДПСУ посилить режим контролю за пересуванням цивільних.
Колаж 24 каналу

На Чернігівщині біля кордону для безпеки місцевих жителів Держприкордонслужба посилить режим контролю за пересуванням цивільних.

Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус сьогодні, 18 січня.

Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі УкраїниПеребування поблизу кордону з росією небезпечне. Деяким мешканцям Сумської та Чернігівської областей слід виїхати задля збереження життя.

За його словами, це рішення було ухвалено на Раді оборони Чернігівської області, де обговорювалися питання безпеки та оборони. Контроль буде посилено у п'ятикілометровій зоні біля кордону.

Чаус також нагадав, що комендантська година в регіоні залишається без змін з 00:00 до 4:00 ранку, а також діє заборона на продаж алкоголю з 22:00 до 9:00 (для торгових мереж та закладів харчування).

Нагадаємо, 10 січня на Чернігівщині російська диверсійна група розстріляла цивільний автомобіль. Внаслідок атаки загинув чоловік. Випадок стався між селами Грем'ячко та Леонівкою Семенівської громади. Відстань звідти до кордону з росією становить трохи більше ніж 500 метрів.

У грудні прикордонники розповіли, що у північних областях України значно зросла активність ворожих ДРГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: