Кулеба заявив, що анонсоване Зеленським «перезавантаження» влади не вплине на відносини із Заходом

Читать на русском
Майбутні кадрові зміни у військово-політичному керівництві України не вплинуть на відносини Києва з союзниками, вважає глава МЗС Кулеба.
Фото: РБК-Україна

Майбутні кадрові зміни у військово-політичному керівництві України не вплинуть на відносини Києва із західними союзниками.

Таку думку висловив глава МЗС Дмитро Кулеба у коментарі Reuters.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

«Я не думаю, що будь-які зміни в уряді можуть вплинути на наші відносини з нашими партнерами», - стверджує він.

Кулеба додав, що президент Володимир Зеленський має конституційне право змінити військове командування, зокрема головнокомандувача ЗСУ, якщо він вважатиме це доцільним. А будь-яке «перезавантаження» керівництва, за словами міністра, не є ознакою розбіжностей у військових зусиллях України.

«Усередині команди ми можемо обговорювати тактику, але ми всі об'єднані навколо нашої стратегічної мети – розгрому росії в Україні та відновлення територіальної цілісності та суверенітету України. І жодних дискусій щодо цієї стратегічної мети немає», – резюмував Кулеба.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський відповідаючи на запитання журналіста щодо ймовірної відставки головкому Валерія Залужного, заявив, що Україна «потребує перезавантаження» керівництва країни, зокрема військового.

Він також повідомив, що відставка Юлії Лапутіної з посади міністра у справах ветеранів є одним із кроків цього перезавантаження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: