МВС звернулося до українців на окупованих територіях

Читать на русском
Українців, які залишилися на окупованих територіях, закликали не брати участь у організації псевдовиборів росіян.
фото РІА Новини

Українців, які залишилися на окупованих територіях, закликали не співпрацювати з ворогом в організації фіктивних виборів, оскільки за допомогу колаборантам є кримінальна відповідальність.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

МЗС закликає міжнародну спільноту накласти санкції на причетних до виборів путіна в окупаціїУ МЗС України наголошують, що плани провести вибори президента рф на окупованих територіях є незаконними й нікчемними. Відомство закликало світ накласти санкції на причетних.

«Російські окупанти продовжують підготовку до проведення псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях України. Намагаючись надати легітимність цьому процесу, вони всіма силами намагаються залучити мешканців окупованих територій до організації фіктивного голосування», – йдеться у повідомленні.

МВС закликає українців, які залишаються на окупованих територіях, утримуватись від співпраці з окупантами.

«Кожен громадянин, який добровільно допомагає ворогові в організації псевдовиборів, може бути притягнутий до відповідальності за колабораціонізм!», – зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, у росії призначили дату президентських виборів, вони відбудуться у березні. А загарбники почали підготовку до виборів президента рф в окупації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: