У ЗСУ назвали втрати окупантів внаслідок бою з російською ДРГ на Сумщині

Читать на русском
Останнім часом ситуація в прикордонні на Сумщині різко загострилася через безперервні спроби російських ДРГ прорвати кордон України на цьому напрямку.
bukinfo.com.ua

У суботу, 3 лютого, російська ДРГ в черговий раз намагалась прорватись через кордон Сумської області. Внаслідок бойових дій окупанти зазнали втрат.

Про це помічник командувача Об'єднаних сил ЗСУ зі стратегічних комунікацій Євген Силкін повідомляє в ефірі національного телемарафону.

«Нам відомо, що три людини або були поранені, або загинули. Але вони не дають нам можливості встановити їх особи, бо ворог, прикриваючись артилерією, забирає їх назад на територію росії», - заявляє Силкін.

Згідно з його словами, вчорашня група ДРГ така ж як і всі попередні. В ній є як сапери, які знають як розміновувати територію. Так і мінометники, які йдуть трохи позаду.

Нагадаємо, вчора російська ДРГ намагалася прорвати кордон України на Сумщині. Після півторагодинного бою окупантів вдалося відкинути.

Як відомо, аби не допустити жертв серед цивільних, у Сумській області заборонили рух транспорту ділянками доріг в п’ятикілометровій смузі від кордону з росією.

Раніше стало відомо, що вранці 27 січня російська розвідувально-диверсійна група проникла до Сумської області та вбила двох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: