Росіяни активізували роботу ДРГ на Сумщині та Харківщині

Читать на русском
Диверсійно-розвідувальні групи російської федерації активізували свою роботу у Сумській та Харківській областях.
Державна прикордонна служба України

Російські загарбники активізували диверсійно-розвідувальні групи у Сумській та Харківській областях.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У дописі зазначили, що одну з останніх ворожих ДРГ викрили на території Сумської області. Диверсантів вдалося вибити за лінію державного кордону завдяки злагодженим діям прикордонників і сил територіальної оборони України. Для ефективної протидії подібним ворожим групам, бійці, які захищають ділянку кордону України з росією, спільно тренуються та відточують взаємодію між сусідніми підрозділами і позиціями.

«Диверсанти мають відповідне озброєння, екіпірування й намагаються діяти скритно. Інколи діляться на кілька груп, здійснюючи відволікаючі маневри. Нерідко в місцях роботи залишаються вибухові пастки», – розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

За його словами, загроза з боку диверсантів йде не лише українським воїнам, але й звичайним громадянам.

Нагадаємо, 14 грудня прикордонний наряд вступив у стрілецький бій із ворожою диверсійно-розвідувальною групою в Сумській області, внаслідок чого росіяни відійшли.

Раніше Демченко розповідав, що найчастіше диверсанти намагаються прорвати кордон в межах Сумської та Харківської областей та останнім часом менше в межах Чернігівській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: