Прикордонники повідомили про активізацію російських ДРГ на Харківщині

Читать на русском
Держприкордонслужба України заявила про активізацію російських диверсантів у Харківській області.
Колаж 24 каналу

Російські окупанти продовжують активно застосовувати диверсійно-розвідувальні групи на території Сумської та Чернігівської областей. Але зараз їх побільшало і на Харківщині.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону 18 грудня.

У рф заявили про стрілецький бій на кордоні із Бєлгородською областюУ неділю, 17 листопада, українські військові нібито обстріляли село на кордоні з Бєлгородською областю. Між сторонами відбувся стрілецький бій.

За його словами, останнім часом найактивнішим напрямком використання ворогом диверсантів залишається Сумська область. Також за останній період помічається активізація на Харківському напрямку. Було відбито спробу заходу ДРГ на Сумському напрямку минулого тижня.

«Кілька днів тому було викрито ще дві ДРГ у Харківській області, але, на щастя, вчасно зреагували наші військовослужбовці, виявили ДРГ, відкрили по них вогонь, і вони відійшли за лінію державного кордону», розповів Демченко.

Він зазначив, що дії ворога спрямовані на відволікання українських військових.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники вступили у бій із ворожою ДРГ. Перед цим російська ДРГ вночі намагалася пробратися на об'єкт інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: