Атаку на НПЗ у Волгограді влаштували українські дрони – ЗМІ

Читать на русском
Пожежа на НПЗ у російському Волгограді сьогодні вночі сталася внаслідок атаки безпілотників СБУ.
фото v1.ru

Потужна пожежа на одному з найбільших нафтопереробних заводів рф «Лукойл» у Волгограді – це результат успішної атаки СБУ.

Про це з посиланням на свої джерела повідомив 24 канал.

По яких нафтобазах та НПЗ в Україні била росія під час повномасштабної війниРосіяни за час повномасштабної війни, особливо у першій половині 2022 року, здійснили десятки атак на нафтобази та НПЗ в Україні. Докладніше – на інфографіці.

За їхніми даними, два безпілотники СБУ уразили установку первинної переробки нафти, без якої завод втратить значну частину виробничої потужності.

«СБУ продовжує системно знищувати інфраструктуру, яку росія використовує для ведення війни в Україні. Вдаряючи по нафтопереробних заводах, які працюють на російський військово-промисловий комплекс, ми не лише перерізаємо логістику постачання пального для ворожої техніки, а й скорочуємо наповнення російського бюджету», – повідомило джерело.

Нагадаємо, в ніч на суботу в російському Волгограді сталася масштабна пожежа на нафтопереробному заводі «Лукойл» після атаки БПЛА. Пізніше з'явилося відео самого прильоту на заводі.

31 січня у Санкт-Петербурзі дрон атакував нафтопереробний завод «Невський мазут». А 29 січня безпілотник атакував нафтопереробний завод «Славнефть-ЯНОС» у російському Ярославлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: