Безпілотники атакували нафтопровід у Брянській області рф

Читать на русском
У росії заявили, що в ніч на 17 червня у Брянській області безпілотники атакували нафтопровід Дружба.
Укрінформ

У росії заявили, що в ніч на 17 червня у Брянській області безпілотники атакували нафтопровід «Дружба».

Про це написав губернатора Брянської області Олександр Богомаз.

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

За його словами, вночі у рф протиповітряна оборона відбила атаку трьох безпілотників на нафтопровід «Дружба» Безпілотники літакового типу нібито запустила Україна.

«Сьогодні вночі підрозділами ППО Збройних сил рф у Новозибківському міському окрузі було відбито атаку ЗСУ на нафтоперегінну станцію «Дружба». Завдяки професіоналізму наших військових систем ППО знищено три безпілотники літакового типу», – йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що перші вибухи в області почули близько 00:30, ще кілька пролунали через 15 хвилин.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 17 червня, у російському Бєлгороді виникла пожежа у елітному житловому комплексі. Вогонь охопив дах багатоповерхівки.

Також повідомляли, що вночі 16 червня у російському Курську пролунали потужні вибухи. Камери спостереження зафіксували яскравий спалах о 02:14 за київським часом. Звук було чути у різних районах міста, у деяких будинках «задрижали вікна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: