Кабмін визначив максимальний термін на лікування воїна ЗСУ за кордоном

Читать на русском
Наразі загальний термін перебування військовослужбовця на лікуванні за кордоном не може перевищувати 12 місяців поспіль.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Кабінет міністрів встановив, що максимальний термін лікування за кордоном для українських захисників не може перевищувати один рік.

Рішення було ухвалено на засіданні уряду 2 лютого, повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Нові правила мобілізації, військового обліку та служби: що тепер пропонує КабмінДеталі нового урядового законопроєкту про мобілізацію – на інфографіці. Правила вручення повісток, відстрочка від мобілізації, бронювання військовозобов'язаних.

Згідно з рішенням Кабміну, сукупний час перебування захисника країни на лікуванні за кордоном, включаючи час переміщення з однієї іноземної установи охорони здоров'я в іншу та очікування між плановими хірургічними втручаннями, не може перевищувати 12 місяців поспіль.

Рішенням внесено зміни до постанови «Про забезпечення організації спрямування осіб із складових сил оборони та сил безпеки, які постраждали у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України, на лікування за кордон».

Нагадаємо, 30 січня Кабмін зареєстрував у Раді оновлену версію законопроекту про мобілізацію. Деталі нового урядового законопроекту про мобілізацію (правила вручення повісток, відстрочка від мобілізації, бронювання військовозобов'язаних) – на нашій інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: