Окупанти посилюють свої підрозділи на лівому березі Херсонщини – Гуменюк

Читать на русском
На Кримському напрямку формуються команди для посилення російських підрозділів із лівого берега Херсонщини.
Фото: АрмияInform

Війська рф формують підкріплення для підрозділів на лівому березі Херсонської області після того, як вони зазнали втрат. Зокрема, у Криму спостерігається певна активність щодо поповнення запасів російських військ.

Про це повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу 29 січня.

Війська рф зосередилися на Кринках Херсонської області, хочуть вибити звідти ЗСУ – ГуменюкРосійські війська намагаються вибити українські сили з Кринок Херсонської області. Загарбники зосередили там близько 10 тисяч бійців.

За її словами, ЗСУ продовжують боротьбу за позиції на лівому березі. А росіяни втратили певну активність у штурмових діях.

Як зазначила Гуменюк, минулої доби окупанти здійснили 8 безуспішних штурмів. Також є результати знищеної техніки армії рф.

«Є результати знищення ворожої техніки, зокрема це артилерійські установки, з яких вони обстрілюють правий берег, і такі втрати призвели до того, що спостерігаємо певну активність на Кримському напрямку, де формуються команди, очевидно для посилення тих підрозділів, які є на лівому березі. , і після таких потужних втрат вимагають поновлення живої сили та техніки», – розповіла Гуменюк.

Нагадаємо, раніше Гуменюк повідомляла, що російські війська продовжують зводити оборонні споруди на Південному напрямку, намагаючись ущільнити оборону. Також, за її словами, на півдні окупанти ведуть війну доволі нерівномірно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: