Штурмів поменшало: Гуменюк розповіла про ситуацію на лівому березі Дніпра

Читать на русском
За добу на лівобережжі Херсонської області було зафіксовано три ворожі штурми. Це менше, ніж раніше.
armyinform.com.ua

Кількість штурмів російської армії на лівому березі Дніпра на Херсонщині зменшилась у чотири рази. ЗСУ досить успішно ведуть контрбатарейну боротьбу.

Про це повідомила речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 12 січня.

Окупанти застосовують хімічну зброю проти ЗСУ на лівому березі Херсонщини – ISWРосійські окупанти використовують проти українських захисників хімічну зброю в Херсонській області в районі Кринок.

За її словами, минулої доби на лівобережжі Херсонської області було зафіксовано три ворожі штурми. Це вчетверо менше, ніж раніше, коли росіяни намагалися штурмувати по 10-12 разів на добу.

Гуменюк зазначила, що контрбатарейна боротьба ЗСУ, яка проходить на лівому березі Дніпра, є досить результативною.

«За вчорашню добу там знищено 18 одиниць бронетехніки ворога, 11 одиниць – це важка артилерія. Також це самохідні установки, зокрема такі як Гіацинт», – розповіла речник.

Гуменюк також повідомила про знищення ворожого човна, антеної станції, двох спостережних пунктів, пункту зберігання паливно-мастильних матеріалів окупантів та польового пункту боєпостачання.

Нагадаємо, у Повітряних силах України назвали ймовірну причину відсутності атак російської армії минулої ночі. До цього Гуменюк повідомляла, що погода заважає росіянам запускати дрони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: