Міноборони проводить позапланові перевірки ТЦК – Умєров

Читать на русском
Міноборони проводить позапланові перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. За словами Рустема Умєрова, є багато порушень.
Фото: Facebook\ Рустем Умєров

Міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що міністерство проводить незаплановані перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) у регіонах.

Про це він написав у Facebook.

СБУ та Міноборони повернули майже 1,5 млрд грн, які намагалися вкрасти на закупівлі артснарядівПравоохоронці та Міноборони запобігли розкраданню майже 1,5 млрд гривень, виділених із держбюджету на закупівлю артилерійських снарядів для ЗСУ.

«Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах. Фіксуємо багато порушень. Команда Міноборони працює над тим, щоб системно виправити всі недоліки. Вдячний СБУ, ДБР та ГПУ за злагоджену кооперацію та професійну роботу. Продовжуємо далі, будуть ще новини», – повідомив міністр.

За його словами, перевірки проводилися в рамках кроків з очищення системи.

Умєров розповів, що команда міністерства продовжує незаплановані перевірки складів з продуктами у військових частинах, зокрема виявили відсутність поставок продовольства на понад 50 мільйонів гривень. Він додав, що Міноборони змінило постачальника деяким військовим частинам.

Нагадаємо, 27 січня колишньому та чинному керівникам одного із Департаментів Міністерства оборони України, керівнику та комерційному директору «Львівський арсенал», а також представнику іноземної фірми повідомили про підозри у розкраданні 1,5 млрд грн на закупівлі снарядів для української армії.

Раніше стало відомо, що представники ЗСУ та правоохоронці мають намір перевірити спосіб життя всіх голів терцентрів комплектування та соціальної підтримки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: