Зеленський заявив про створення Всеукраїнської економічної платформи – деталі

Читать на русском
В Україні створили новий механізм комунікації із підприємцями – Всеукраїнську економічну платформу. Про це повідомив президент Зеленський.
Фото: Офіс президента України

В Україні створили новий механізм комунікації із підприємцями – Всеукраїнську економічну платформу.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні до нації.

Україна у топ-20: які країни світу мають високий інвестиційний ризикНайбільш ризиковано інвестувати в Білорусь, Ліван, Венесуелу, Судан та Сирію. Весь рейтинг – на інфографіці.

За його словами, до платформи зможуть долучитися представники малого, середнього та великого бізнесу із різних регіонів країни.

««Зроблено в Україні» – це не просто бренд, це велика спільнота людей, мільйони українців і українок, які працюють на підприємствах. І це наші люди, які засновують підприємства, які створюють робочі місця для інших. Уся спільнота нашого бізнесу буде представлена на новій платформі», – стверджує президент.

Зеленський зазначив, що організацією роботи платформи займуться представники уряду, Офісу президента, обласних державних адміністрацій та експертів.

«Головне завдання – щоб це був інструмент дієвої комунікації. Щоб спілкування завжди підтримувалось операційними рішеннями – тим, що державні інституції роблять або змінюють, і тим, що створить нову, нормальну історію відносин, зокрема, між правоохоронцями та підприємцями», – наголосив він.

Крім того, глава держави підписав укази, які дозволять створити Раду з підприємництва та всеукраїнську платформу для активізації підприємництва, «як це визначено, зокрема, нещодавнім рішенням РНБО».

Нагадаємо, нещодавно Зеленський пообіцяв, що уряд представить зміни до закону про Бюро економічної безпеки та деяких інших законів, щоб «максимально обмежити потенціал будь-якого можливого тиску на «білий», легальний бізнес».

Раніше ми розповідали, як протягом року змінилася економічна ситуація в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: