Атаки на нафтобазу та пороховий завод у росії влаштувало ГУР – ЗМІ

Читать на русском
Атаки безпілотників на Тамбовський пороховий завод та нафтобазу у Брянській області – справа рук ГУР, повідомляють ЗМІ. На нафтобазі масштабна пожежа.
Фото: Astra

Головне управління розвідки Міноборони вночі 19 січня влаштувало чергову спецоперацію на території росії, атакувавши безпілотниками Тамбовський пороховий завод та нафтобазу у Брянській області.

Про це пише УП із посиланням на джерела у спецслужбах.

Наслідки атаки на пороховий завод уточнюються. На Клинцовській нафтобазі є значні пошкодження.

«Путін сконцентрував найбільше засобів РЕБ та ППО на українських окупованих територіях, військові об'єкти на території рф і далі будуть відпрацьовуватись», – заявив співрозмовник в ГУР.

Зазначимо, вранці російська влада заявила, що засоби РЕБ придушили безпілотник над Брянською областю, але «при знищенні повітряної цілі відбулося скидання боєприпасу на територію Клинцовської нафтобази».

Наразі площа пожежі на нафтобазі становить 1 тис. кв. м, горять чотири резервуари з бензином. Для допомоги у гасінні пожежі прибув пожежний потяг.

Нагадаємо, вчора український безпілотник, пролетівши 1250 км, атакував «Петербурзький нафтовий термінал» у Ленінградській області. Це була спецоперація Головного управління розвідки, повідомили ЗМІ.

У ГУР прокоментували цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: