У Криму викрили новий пункт перекидання військової техніки рф на фронт

Читать на русском
У Криму окупанти почали задіювати залізничний вокзал в Євпаторії для перекидання техніки на фронт. Партизани заявили, що роблять усе, аби вона не доїхала на фронт.
Getty Image

У Криму окупанти почали задіювати залізничний вокзал в Євпаторії для перекидання техніки на фронт.

Про це заявили партизани з руху «Атеш».

Законні цілі: які об'єкти росіян у Криму зазнали атак у 2023 роціУкраїна у 2023 році продовжила завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Криму, більше – на інфографіці.

За їхніми словами, на залізничному вокзалі в Євпаторії було зафіксовано перекидання десятка танків Т-62 і стільки ж БРЕМ-1 з РЕМ-КЛ.

«Нашими агентами було проведено розвідку перевантаження різної техніки ЗС РФ на залізничний вокзал в Євпаторії. Зокрема, було зафіксовано перекидання десятка танків Т-62 і стільки ж БРЕМ-1 з РЕМ-КЛ», – йдеться у дописі.

Партизани також додають, що вони все частіше помічають перекидання старих поколінь танків у поганому стані та різної техніки для ремонту. Втім вони працюють над тим, щоб навіть така техніка не доїхала до фронту.

«Відсутність нових зразків танків на полі бою та заміна їх старими не сильно підніме вогневу міць окупантів. Але в будь-якому разі ми працюємо над тим, щоб нічого не доїхало до фронту», – додає «Атеш».

Раніше партизани виявили в Криму поблизу аеродромів ворожу РЛС, а також знайшли ще одне місце дислокації підрозділу російської армії.

А днем раніше вони викрили систему оборони та місце дислокації російських військових на східному березі тимчасово окупованого Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: