Партизани викрили систему оборони та місце дислокації окупантів у Криму

Читать на русском
На східному березі тимчасово окупованого Криму партизани відшукали систему оборони та місце дислокації окупантів й розсекретили координати.
qha.com.ua

Партизани викрили систему оборони та місце дислокації російських військових на східному березі тимчасово окупованого Криму.

Про це пише партизанський рух «Атеш».

Як часто окупанти оголошують повітряну тривогу в Криму та перекривають Керченський містЯк часто російські окупанти перекривають Кримський міст і оголошують на острові повітряну тривогу – на інфографіці.

«Наші агенти змогли уважно спостерігати за діями окупантів у північно-східній частині Криму та виявили комплексну систему оборони супротивника», – зазначають у дописі.

Відомо, що вздовж бухти Ярилгача обладнана система укріплень росіян. Партизани розповідають, що через кожні 100 метрів окупанти облаштували пости. Також уздовж берегової лінії розмістили колючий дріт, обладнали вогневі позиції та встановили зуби дракона.

Самі ж окупанти розмістилися у занедбаній будівлі на березі моря.

Нагадаємо, 7 січня повідомлялося, що російські окупанти, ймовірно, перекинули в тимчасово окупований Севастополь новий великий десантний корабель. Згодом у ЗСУ спростували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: