Атака на нафтобазу у Санкт-Петербурзі була спецоперацією ГУР – ЗМІ

Читать на русском
Атака безпілотниками Петербурзького нафтового терміналу в Ленінградській області рф була спецоперацією Головного управління розвідки.
oilterminal.ru

Атака безпілотників на нафтобазу в Ленінградській області рф була спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони.

Про це із посиланням на джерело повідомляє NV.

«Під час операції один із БПЛА пройшов над Валдаєм, де знаходяться особисті маєтки [олігархів Аркадія та Бориса] Ротенбергів, [колишнього голови ради директорів банку росія Юрія] Ковальчука та один із палаців [президента володимира] путіна», – розповів співрозмовник видання.

У спецслужбах зазначили, що наразі військові об'єкти Петербургу та Ленінградської області перебувають у зоні досяжності українських сил та засобів. Зафіксовано влучання по цілях.

Нагадаємо, вранці у російському Міноборони заявили, що засоби ППО «перехопили» один безпілотник над територією Ленінградської області та ще один знищили над Московською областю. За інформацією Telegram-каналів, безпілотник упав на територію «Петербурзького нафтового терміналу» і вибухнув там.

На початку січня Головне управління розвідки провело спецоперацію у Бєлгородській області перед приїздом на російські позиції вищого військового керівництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: