Війська рф вивели у Чорне море ще один ракетоносій – Сили оборони півдня

Читать на русском
Російське корабельне угруповання в Чорному морі поповнилося малим ракетним кораблем, загальний залп Калібрів збільшився до 16 ракет.
armyinform.com.ua

Станом на вечір середи, 17 січня, країна-агресор вивела у Чорне море ще один надводний ракетоносій. В акваторії залишаються два човни, споряджені 16 «Калібрами».

Про це Сили оборони півдня України повідомили в Телеграмі.

«В Чорному морі поступово вщухає шторм. Вороже корабельне угруповання поповнилося ще одним надводним ракетоносієм - до фрегата «Адмірал Макаров» додався малий ракетний корабель проєкту «Буян-М». Загальний залп «Калібрів» - до 16 ракет», - йдеться в повідомленні.

Рівень ракетної загрози військові оцінюють як «дуже високий». Тому українцям радять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, внаслідок атаки бійців Сил оборони України на російський військовий корабель «Новочеркаськ» загинули 74 моряки Чорноморського флоту рф.

Як припустили у Силах оборони півдня України, втрата літака А-50 стане чутливим ударом для російських військ. У ЗСУ очікують, що його знищення вплине, зокрема, на ситуацію з ракетним обстрілом території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: