У рф заявили про атаку українського дрону на нафтобазу в Орлі

Читать на русском
У російському Орлі 9 січня заявили про атаку нібито українських дронів. Під ударом опинилася нафтобаза та енергооб'єкт.
t.me/breakingmash

У росії заявили, що українські безпілотники нібито вдарили по нафтобазі в місті Орел. Також дрони нібито атакували «Ореленерго».

Про це повідомляє російський Telegram-канал Mash.

По яких нафтобазах та НПЗ в Україні била росія під час повномасштабної війниРосіяни за час повномасштабної війни, особливо у першій половині 2022 року, здійснили десятки атак на нафтобази та НПЗ в Україні. Докладніше – на інфографіці.

«Український дрон-камікадзе спробував атакувати нафтобазу «Орелнафтопродукт» на Семінарській вулиці в Орлі. За нашими даними, БПЛА влучив у резервуар з пальним близько 30 хвилин тому, але подальшого займання не сталося», – сказано в повідомленні.

Попередньо, постраждалих немає. Тим часом на фото в мережі біля нафтобази видніється чорний клуб диму.

«Другий український безпілотник атакував «Ореленерго» на південному заході міста. На місці почалася пожежа, зараз загоряння локалізовано», – пише канал.

Пізніше в рф заявили, що в результаті атаки на енергооб'єкти в Орлі постраждали троє людей. Усі в стані середньої тяжкості, двоє відмовилися від госпіталізації.

Нагадаємо, влітку в російському Орлі безпілотник вже атакував нафтобазу. Після цього у Санкт-Петербурзі спалахнула нафтобаза. А в Свердловській області рф стався вибух на залізниці біля нафтобази.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: