У Верховній Раді зареєстрували постанову про відкликання Безуглої з посади

Читать на русском
У суботу, 6 січня, на сайті Верховної Ради з'явився проєкт постанови про відкликання нардепки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.
sud.ua/uk

У Верховній Раді зареєстрували постанову про відкликання нардепки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Проєкт постанови №10391 опублікований на сайті ВР.

Відомо, що ініціаторами постанови виступили 11 народних депутатів. Проєкт з’явився на сайті Верховної Ради у суботу, 6 січня.

«Керуючись положеннями статті 83 регламенту Верховної Ради, статті 7 закону «Про комітети Верховної Ради» пропонується відкликати народного депутата Безуглу Мар’яну Володимирівну з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки», – йдеться у документі.

Джерела Української правди зазначили, що членство Безуглої у комітеті обговорюватиметься пізніше.

Раніше повідомляли, що народну депутатку від партії «Слуга народу» Мар'яну Безуглу відкликали з посади заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки. Таке рішення ухвалив комітет, тепер необхідне голосування у сесійній залі.

В листопаді минулого року Безугла потрапила у скандал через свої заяви. 26 листопада депутат у своєму Facebook написала, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має піти у відставку, оскільки не надав «жодного плану дій на 2024 рік» ні на Ставці верховного головнокомандувача, ні комітету з нацбезпеки, де вона працює.

Водночас, голова комітету нардеп Роман Костенко заявив, що Залужний взагалі не повинен був подавати план, і його не вимагав комітет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: