Постанову щодо Безуглої досі не внесли до порядку денного – нардеп

Читать на русском
Сьогодні Рада знову не зможе проголосувати за постанову про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступника голови комітету.
goloszmin.org

На порядку денному Верховної ради на 11 січня немає постанови, якою пропонують відкликати Мар'яну Безуглу з посади заступника голови оборонного комітету ВР.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк у Telegram вдень 11 січня.

Безугла написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу»Народна депутатка Мар’яна Безугла повідомила про те, що вирішила вийти зі складу фракції та партії Слуга народу.

За його словами, сьогодні депутатам роздали новий порядок денний. Але туди не внесли постанову щодо відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань безпеки та оборони Верховної ради.

«До речі. Розіслали нарешті порядок денний Ради. І там досі немає ухвали про відкликання з посади заступника Безуглої», – написав він.

Нагадаємо, 5 січня Комітет із національної безпеки проголосував за відкликання Мар'яни Безуглої з посади, а через день відповідну постанову було зареєстровано в парламенті.

8 січня регламентний комітет Верховної ради рекомендував депутатам розглянути постанову про відкликання Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки та оборони.

Проте 10 січня депутати заблокували трибуну через постанову щодо Безуглої, засідання Ради передчасно закрили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: