Партизани проникли у військкомат Ярославської області рф

Читать на русском
Партизан з руху спротиву Атеш працює у військкоматі Рибінська, Ярославської області. Агенти отримають інформацію про мобілізацію та особисті дані призовників.
Фото: cheremuha.com

Представник військово-партизанського руху «АТЕШ» проник у військкомат Рибінська Ярославської області рф. Там він отримав інформацію про мобілізацію в області та особисті дані призовників.

Про це партизани повідомили у власному Telegram.

У дописі йдеться, що одному агенту вдалося інтегруватися до місцевого військкомату міста Рибінська. Завдяки цьому йому вдається отримувати інформацію про мобілізаційні процеси в області та особисті дані призовників.

«Усі вони – потенційні агенти «АТЕШ», які зроблять свій внесок у руйнуванні російської армії зсередини. Тільки завдяки поразці путінського режиму можливий постійний та чесний мир між Україною та рф», — йдеться у повідомленні.

Українські партизани шукають на території росії об'єкти, на яких готують до війни. Так агенти руху «АТЕШ» збирають інформацію про розташування російських військових частин, техніки та складів боєприпасів. Далі ця інформація передається Силам оборони України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: