«Нова пошта» змінить назву

Читать на русском
Нова пошта змінила назву, і тепер стане просто Nova. Також вже завтра компанія оновить сайт.
novapost.com

Група компаній «Нова пошта» змінила назву і тепер стане просто Nova.

Про це повідомила пресслужба групи у вівторок, 9 січня.

«Нова пошта» опублікувала імена та вік загиблих під Харковом співробітниківНова пошта опублікувала імена та вік своїх співробітників, які загинули 21 жовтня внаслідок удару російської ракети по терміналу під Харковом.

«Ми вже набагато більше, ніж пошта, тому прибираємо це слово в назві групи компаній і залишаємо широке, без бар'єрів - NOVA», – йдеться у повідомленні.

Як зазначив співвласник групи В'ячеслав Климов, основна мета групи NOVA – забезпечити легку доставку чогось для життя та бізнесу. Поки що це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому.

До групи компаній NOVA входять українські та зарубіжні компанії, зокрема «Нова пошта», платіжна система NovaPay, Nova Post Europe, Nova Global, Supernova Airlines та ІТ-компанія Nova Digital.

Нагадаємо, увечері 21 жовтня російські війська завдали ракетного удару по терміналу «Нової пошти» у селищі Коротич під Харковом. Тоді в результаті удару шестеро людей (усі - співробітники пошти) загинули на місці, ще 17 отримали поранення, 16 з яких були госпіталізовані. Згодом кількість жертв зросла до восьми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: