У Харківській області російська ракета вдарила по терміналу «Нової пошти», є загиблі

Читать на русском
Увечері 21 жовтня російська ракета влучила в термінал Нової пошти на Харківщині, є загиблі, відомо про 13 постраждалих.
Фото: ОПУ

Ввечері 21 жовтня росіяни ракетами атакували Харківську область, було знищено термінал «Нової пошти». Повідомляється про загиблих та щонайменше 13 поранених.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram.

«Російська ракета вдарила по терміналу «Нової пошти». Звичайний цивільний обʼєкт. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким! Станом на цей час відомо про 13 постраждалих. На місці працюють усі служби, триває рятувальна операція», – повідомив президент о 23:22.

Повітряна тривога на Харківщині тривала з 22:11 до 23:03.

За інформацією голови Харківської ОВА, загинули 6 людей.

У зв'язку з цим, Зеленський заявив, що потрібно збільшувати тиск на державу-терориста і щодня відповідати на російський терор результатами на передовій.

«Потрібно зміцнювати єднання світу в протистоянні терору ще більше. І ми це робимо. Росії нічого не вдасться досягти терором і вбивствами. Кінець для всіх терористів один: відповідальність за скоєне», – сказав президент.

Нагадаємо, 18 жовтня російські військові скинули керовану авіабомбу на село Дружелюбівка, що в Ізюмському районі. Внаслідок удару загинули троє людей: батько, мати та син.

Також 18 жовтня російські військові вдарили по Харкову. В результаті одна жінка отримала поранення.

19 жовтня повідомлялося, що СБУ затримала ще одного агента ФСБ, який коригував ракетні удари росіян на військову та промислову інфраструктуру Харкова та області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: