Одне з міст змінило години продажу алкоголю

Читать на русском
Влада Запоріжжя збільшила час продажу алкоголю будь-якої міцності. Проте, як і раніше, діє заборона на продаж алкоголю військовим.
Getty Images

Влада Запоріжжя збільшила час продажу алкоголю будь-якої міцності. Тепер його можна купити з 08:00 до 22:00.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

Найбільша у світі приватна алкогольна компанія внесена до списку спонсорів війниНайбільша приватна міжнародна алкогольна компанія у світі Bacardi Limited внесена Україною до списку спонсорів війни. Компанія, незважаючи на початкову заяву, продовжила постачати продукцію до росії.

«На території Запорізької міської територіальної громади продовжено час продажу алкогольних напоїв», – йдеться у повідомленні.

Наразі продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв дозволено з 8:00 до 22:00 усім суб'єктам господарювання, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Однак у місті, як і раніше, діє заборона на продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям та особам, які мають зовнішні ознаки приналежності до військових формувань (військова форма, зброя, спецзасоби).

Зазначимо, у грудні у Львові збільшили час продажу алкоголю будь-якої міцності, його можна купити з 12:00 до 22:00.

Нагадаємо, воєнний стан в Україні продовжили щонайменше до лютого 2024 року. У Рахунковій палаті раніше повідомляли, що заборона на продаж алкоголю на початку війни дорого обійшлася економіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: