Глава Пентагону зробив заяву щодо своєї госпіталізації

Читать на русском
Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що вже вилікувався і з нетерпінням чекає повернення до Пентагону.
Фото: Associated Press

Міністр оборони США Ллойд Остін очікує на швидке повернення до Пентагону після лікування в Національному військово-медичному центрі імені Волтера Ріда.

Заяву Остіна опублікували на сайті Пентагону.

«Я радий, що вилікувався, і з нетерпінням чекаю найближчого повернення до Пентагону», – заявив глава Пентагону.

Остін також визнав, що міг би краще інформувати громадськість про свої проблеми зі здоров'ям і пообіцяв виправитися. Однак він зазначив, що це була його медична процедура, і він «бере повну відповідальність за свої рішення щодо розголошення інформації».

«Я зобов'язуюсь працювати краще», – також сказано у заяві глави Пентагону.

Зазначимо, як пише The Wall Street Journal, Остін провів деякий час у відділенні інтенсивної терапії після того, як у перший день нового року потрапив до військового шпиталю, що вказує на більш серйозні проблеми зі станом його здоров’я, аніж раніше повідомляв Пентагон.

«Небажання обговорювати стан Остіна викликає питання про відповідальність глави Пентагону перед Конгресом і американською громадськістю щодо інформування про стан свого здоров'я. Крім того, що міністр оборони керує найбільшою армією у світі в той час, коли США стикаються з викликами з боку росії, Ірану та Китаю, міністр оборони є шостою особою в лінії спадкоємства президента», – йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, міністр оборони США Ллойд Остін увечері 1 січня був госпіталізований до військово-медичного центру Збройних сил США, розташованого в передмісті Вашингтона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: