У Севастополі пролунав вибух через атаку надводного безпілотника

Читать на русском
У суботу, 30 грудня, в тимчасово окупованому Севастополі пролунав вибух. Окупаційна влада заявила  про  атаку надводного безпілотника.
mil.in.ua

Сьогодні зранку в тимчасово окупованому Севастополі пролунав вибух. Росіяни заявили, що відбили атаку надводного безпілотника.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

За даними видання, вибух на окупованому півострові пролунав сьогодні близько о 8:44. Відзначають, що від вибуху в центральній частині Севастополя затремтіли вікна. Згодом так званий губернатор окупаційної влади рф у місті Михайло Разважаєв заявив, що вони нібито відбили спробу атаки надводного безпілотника.

«За інформацією від військових, за три кілометри від Севастопольської бухти у відкритому морі з вертольотів знищено БЕК», – йдеться у повідомленні.

Цю інформацію також підтвердило й оборонне відомство росії.

«30 грудня близько 10:00 мск у північно-західній частині акваторії Чорного моря було виявлено безекіпажний катер ВМС України, який рухався в напрямку Кримського півострова. Виявлену ціль було знищено зі штатного озброєння патрульного катера Чорноморського флоту», – йдеться у дописі.

Також росіяни повідомили про атаку нібито 32-х українських дронів на чотири області рф в ніч на 30 грудня.

Крім цього, стало відомо, що внаслідок атаки воїнів Сил оборони на російський військовий корабель «Новочеркаськ» загинули 74 моряки Чорноморського флоту рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: