Зеленський прокоментував знищення корабля рф в Криму

Читать на русском
Під час засідання Ставки 26 грудня президент подякував Повітряним силам ЗСУ за точний удар по ВДК Новочеркаськ.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський сьогодні провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. На ній, серед іншого, він відзначив удар ЗСУ по ВДК «Новочеркаськ».

Підсумки Ставки Зеленський озвучив у Telegram.

Ігнат розповів подробиці знищення російського ВДК у КримуВеликий вибух на ВДК Новочеркаськ говорить про те, що то була детонація боєприпасів. Корабель також міг перевозити шахеди.

«Як і завжди були доповіді Головкому та командуючих напрямків щодо ситуації на фронті: конкретні позиції, конкретні потреби. Вдячний нашим Повітряним силам за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще одним посудом. Не буде окупантам жодного спокійного місця в Україні», – наголосив президент.

Він додав, що на Ставці обговорювали й інші деталі, переважно щодо планування наступного року та забезпечення Сил оборони. Особлива увага приділялася виробництву всіх видів корисних дронів, зокрема, FPV і боєприпасів до них.

«Розподіл замовлень, збільшення кількості виробників. Нині вже сотні компаній задіяні в ключових виробництвах, і я вдячний кожному підприємству, яке забезпечує потрібний результат для наших воїнів. 2024 рік має стати часом суттєвого зростання внутрішнього оборонного виробництва», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні вночі тактична авіація Повітряних сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту рф «Новочеркаськ» у районі Феодосії. У ЗСУ заявили, що на борту корабля були боєприпаси, також він міг перевозити «шахеди».

У рф визнали удар ЗСУ по кораблю в Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: