Росіяни заявили, що знищили розвідників під час удару по Харкову: у ГУР прокоментували

Читать на русском
Російське Міноборони заявило, що під час обстрілу Харкова нібито знищили розвідників та військових, які брали участь у плануванні та виконанні атаки на Бєлгород. В ГУР МО цю інформацію спростували.
Ігор Терехов

Російське Міноборони заявило, що під час обстрілу Харкова нібито знищили розвідників та військових, які брали участь у плануванні та виконанні атаки на Бєлгород.

Про це йдеться в Telegram російського відомства.

У дописі йдеться, що під час атаки по Харкову вони вразили центри ухвалення рішень та військові об’єкти, де ліквідували розвідників та військових, які брали участь у плануванні та виконанні атаки на Бєлгород.

«Високоточним ракетним ударом по колишньому готельному комплексу «Харків Палас» знищено представників ГУР та ЗСУ, які брали безпосередню участь у плануванні та виконанні теракту в Бєлгороді», – пише оборонне відомство рф.

За їхніми словами. в готелі нібито перебували до 200 іноземних найманців, представники СБУ і бойовики підрозділу «Кракен».

В українській розвідці назвали ці заяви хворобливою маячнею терористів. Зокрема, представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі «Українській правді», заявив, що жоден українських військовий чи розвідник під час ракетного удару не постраждав.

«Стосовно чергової маячні від так званого Міністерства оборони держави-агресора можемо повідомити, що під час чергового терористичного акту рф і ракетного удару вчора по Харкову жоден співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони, відповідно як і жоден боєць спецпідрозділу ГУР МО «Кракен», не постраждав», – наголосив Юсов.

Нагадаємо, у ніч на 31 грудня російські війська атакували Україну 49 безпілотниками типу «Shahed-136/131». ППО вдалося знищити 21 дрон.

Зокрема, росіяни атакували Харків. Внаслідок обстрілів постраждали 28 осіб. Мер Терехов показав наслідки нічної атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: