Під час обстрілу Харкова постраждав британський журналіст

Читать на русском
Внаслідок обстрілу Харкова відомо про 17 постраждалих. Також постраждав іноземний журналіст, він у лікарні. Крім цього, госпіталізовано 9 людей.
t.me/Klymenko_MVS

Російські окупаційні війська у суботу ввечері, 30 грудня, завдали понад 6 ударів по Харкову, є пошкодження цивільної інфраструктури й будинків. Наразі відомо про 17 постраждалих, у тому числі неповнолітнього та журналіста з Великої Британії.

Про це повідомляють мер Харкова Ігор Терехов та голова МВС Ігор Клименко у Telegram.

«Серед постраждалих внаслідок удару окупантів по багатоквартирному житловому будинку - хлопець 16 років, госпіталізований із уламковими пораненнями до лікувальної установи, стан - середній», - написав голова ОВА.

Станом на 21:00 відомо про двох поранених у готелі у центрі Харкова. Один з них — іноземний журналіст, він має уламкові поранення грудної клітини. Голова МВС Ігор Клименко повідомив, що постраждалим є журналіст із Великої Британії.

Мер Харкова Ігор Терехов ефірі телемарафону повідомив, що до лікарів звернулося 17 мешканців міста Харкова і тих, хто постраждав у готелі.

Зокрема, крім цього, госпіталізовано 9 людей. Згідно з попередньою інформацією, загиблих внаслідок обстрілу немає.

Нагадаємо, що у Харкові в субботу ввечері, 30 грудня пролунали вибухи. Окупанти нанесли більше 6 ударів по цетральній частині міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: