Ворог вночі атакував Україну 49 «шахедами»: скільки вдалося збити ППО

Читать на русском
В ніч на неділю, 31 грудня, росіяни атакували Україну із трьох напрямків 49 шахедами. Силам ППО вдалося збити 21 із них.
Укрінформ

У ніч на 31 грудня російські війська атакували Україну 49 безпілотниками типу Shahed-136/131. ППО вдалося знищити 21 дрон.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

У ніч на 31 грудня російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із трьох напрямків: мис Чауда (Крим), район Приморсько-Ахтарська та Курська область рф. Усього цієї ночі було зафіксовано 49 ворожих безпілотників. Крім цього окупанти завдали удару по Харкову шістьма зенітними керованими ракетами С-300.

«Більшість ударних дронів ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об’єктах прифронтових територій, зокрема на Харківщині, Херсонщині, Миколаївщини та Запоріжжі», – зазначають у Повітряних силах.

У різних регіонах України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони, винищувальною авіацією та зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил було знищено 21 «шахед».

Нагадаємо, вночі у неділю, 31 грудня, росіяни атакували Харків ударними безпілотниками. Одразу стало відомо про кілька прильотів у середмісті.

Згодом мер Терехов показав наслідки нічної атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: