У поліції розповіли, яке покарання очікує порушників комендантської години в новорічну ніч

Читать на русском
Комендантську годину в Україні скасовувати не будуть, а поліція посилить заходи безпеки по всій країні.
фото: Варта 1

Співробітники поліції у новорічну ніч будуть затрумувати порушників комендантської години. Громадян будуть доправляти до відділків поліції, де, ймовірно, їх перевірятумуть співробітники ТЦК.

Про це заступник начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції Анатолій Серединський заявив у ефірі телемарафону.

Новий рік-2024: у яких обласних центрах вирішили встановлювати ялинкуНоворічну ялинку цього року встановлюватимуть у більшості обласних центрів України. Не буде ялинки у Вінниці, Житомирі, Запоріжжі, Херсоні та Чернігові.

Згідно з його словами, комендантську годину в Україні скасовувати не будуть, а поліція посилить заходи безпеки по всій країні. Зокрема, заходи будуть стосуватися масового перебування громадян у громадських місцях.

Серединський зазначає, що близько 30 тисяч поліцейських забезпечуватимуть порядок на Новий рік в Україні.

Він також підкреслив, що порушників комендантської години доставлятимуть до відділків поліції, де, ймовірно, їх перевірятумуть співробітники ТЦК.

«Щоб встановити, що сталося в житті кожного громадянина, який свідомо пішов з порушенням комендантської години. Також цими людьми дуже цікавляться наші центри комплектування», - додав він.

Нагадаємо, воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжили до лютого. Комендантська година діятиме й у новорічну ніч.

Глава Національної поліції також нагадав про заборону феєрверків та салютів.

Раніше синоптики озвучили прогноз погоди на Новий рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: