На Київщині підліток підірвав гранату у під'їзді житлового будинку

Читать на русском
В Обухові Київської області 15-річний хлопець під час конфлікту підірвав гранату у під’їзді житлового будинку.
Укрінформ

Правоохоронці затримали 15-річного хлопця, який підірвав гранату у під’їзді житлового будинку в Обухові, що на Київщині.

Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що у п’ятницю, 29 грудня, близько 23:00 правоохоронці отримали повідомлення про вибух в одному з багатоквартирних будинків міста Обухів.

Згодом встановили, що 15-річний хлопець під час конфлікту зі знайомими у підʼїзді житлового будинку, дістав з кишені гранату та підірвав її. Після цього підліток утік. Відтак на території Обухівського району терміново ввели поліцейську спецоперацію.

«За результатами проведеного комплексу розшукових заходів поліцейські встановили місцеперебування зловмисника», – додають у повідомленні.

Варто додати, що внаслідок вибуху 16-річний учасник конфлікту та підривач отримали тілесні ушкодження, під’їзд будинку зазнав пошкодження.

На місці події працювали спеціалісти вибухотехніки, які вилучили рештки корпусу гранати. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Нагадаємо, 15 грудня депутат Сергій Батрин підірвав гранати прямо під час сесії у Керецьківській сільраді. Постраждали 26 людей, шестеро були у тяжкому стані.

16 грудня один із поранених помер – він втратив понад 40% крові. Через день суд відправив депутата-підривника під варту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: