У росЗМІ заявили, що на «Новочеркаську» в момент удару перебували десятки моряків

Читать на русском
В момент нещодавнього нічного ракетного удару по бухті тимчасово окупованої Феодосії на кораблі перебували майже 80 моряків.
Главком

На борту великого десантного корабля «Новочеркаськ» Чорноморського флоту країни-агресора в момент нещодавнього нічного ракетного удару по бухті тимчасово окупованої Феодосії перебували майже 80 моряків.

Про це повідомляє російське видання Astra у Телеграмі.

З’явилися перші супутникові знімки знищеного корабля «Новочеркаськ»Окрім великого десантного корабля Новочеркаськ, судячи з знімку, внаслідок удару частково затонуло ще одне судно.

Як зазначають джерела ЗМІ, боєприпас під час атаки потрапив у носову частину ВДК. Саме тому внаслідок удару стався потужний вибух та виникла пожежа.

На кораблі «Новочеркаськ» з-поміж членів екіпажу в момент атаки перебували 77 моряків, вказується в публікації.

«Згідно з первинними даними, постраждали як мінімум 3 з них, точна кількість постраждалих невідома», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора вночі тактична авіація Повітряних сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту рф «Новочеркаськ» у районі Феодосії.

Речник ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що ВДК «Новочеркаськ» міг використовуватися для перевезення боєприпасів та зброї, у тому числі «шахедів». Він також звернув увагу на потужну детонацію на кораблі після удару.

Українські військові зараз перевіряють інформацію, чи була нова партія шахедів на кораблі в момент авіаудару ЗСУ.

У рф визнали удар ЗСУ по кораблю в Криму.

Раніше ми писали, що з’явилися перші супутникові знімки знищеного ВДК «Новочеркаськ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: