Ще одна група російських військових здалася в полон – Тарнавський

Читать на русском
На південному напрямі фронту нова група російських окупантів здалася в полон бійцям ЗСУ. Також ворог зазнав нових втрат.
ілюстративне фотофото Нацгвардія

Чергова група російських військових здалася в полон на Таврійському напрямку за минулу добу. Йдеться про приблизно 20 окупантів.

Про це повідомив командувач ОСГВ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram у четвер, 28 грудня.

В ОГП назвали підозрюваних у розстрілі українських військовополонених біля РоботиногоДо розстрілу трьох українських військовополонених на Запоріжжі можуть бути причетні окупанти з 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії.

«В операційній зоні ОСУВ Таврія близько 20 окупантів здалися в полон. Також, минулої доби, знищено і пошкоджено значну кількість бронетехніки ворога», – написав він.

За словами Тарнавського, противник зосередився на наступальних та штурмових діях на Авдіївському, Мар'їнському та Запорізькому напрямках.

При цьому загальні втрати росіян за минулу добу склали 488 осіб та 105 одиниць військової техніки, зокрема, 18 танків, 28 ББМ, 13 артсистем, 23 БПЛА, 16 автомобілів та сім одиниць спецтехніки, а також знищено склад боєприпасів.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що росіяни у грудні розстріляли трьох українських військовополонених під Запоріжжям, біля Роботиного. В ОГП назвали підозрюваних у розстрілі українських військовополонених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: