«Незавершений політ»: в Україні вийде документальний фільм про Дениса Монастирського

Читать на русском
Фільм про колишнього главу МВС Дениса Монастирського, який загинув в авіакатастрофі, підготували до роковин трагедії.
Колаж 24 каналу

В Україні зняли документальний фільм про колишнього главу МВС Дениса Монастирського, який загинув в авіакатастрофі. Картину «Незавершений політ» підготували до роковин трагедії, що сталася 18 січня 2023 року у Броварах.

Трейлер фільму «Незавершений політ» з'явився на офіційному YouTube каналі.

Фільм присвячений особистості колишнього міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського – його ціннісним орієнтирам та пріоритетам, незвичайному стилю керівництва, реформаторським ідеям, які він зміг запустити до війни, а також жорстким, нерідко контроверсійним рішенням, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення рф для захисту нашої держави.

Незавершений політ - офіційний трейлер. Прем'єра 18 січня 2024 року!Незавершений політ

Серед спікерів фільму: Валерій Залужний, Кирило Буданов, Руслан Стефанчук, Денис Шмигаль, Жанна Монастирська, Олексій Рєзніков, Михайло Федоров, Ігор Клименко, Антон Геращенко, Віктор Андрусів, Олександр Мартиненко та багато інших.

Загалом для стрічки записано близько 40 інтерв'ю з колегами, друзями та рідними Монастирського, крізь спогади яких відкриваються різні аспекти його життя, захоплення, сумніви, життєва філософія та принципи.

Нагадаємо, 18 січня 2023 року неподалік будівлі дитячого садка впав вертоліт, в якому знаходилося керівництво МВС – міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, державний секретар Юрій Лубкович. Вони загинули.

У Києві хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого Дениса Монастирського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: