Стали відомі результати опитування про перейменування вулиці у Києві на честь Дениса Монастирського

Читать на русском
Перейменування вулиці на честь загиблого міністра Монастирського підтримали 66 відсотків киян.
Колаж 24 каналу

У додатку «Київ Цифровий» більше половини киян, які брали участь у опитуванні, підтримали перейменування вулиці Сурікова на честь загиблого міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Опитування у додатку завершилося 8 грудня.

У Києві один з провулків хочуть перейменувати на честь МонастирськогоПід відповідним зверненням до Київської міської адміністрації підписалося вже 150 народних депутатів.

Мешканців Києва запитали, що вони думають про перейменування вулиці Сурікова у Солом'янському районі Києва на честь колишнього міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який загинув 18 січня 2023 року внаслідок аварії вертольота.

У голосуванні взяло участь 28805 осіб. Із них 66% підтримали таку ініціативу, а 34% виступили проти.

При цьому у червні 2023 року 76% опитаних у додатку «Київ Цифрової» підтримали перейменування провулку Виноградного у столиці на честь Монастирського.

Нагадаємо, 18 січня 2023 року внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС – міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, державний секретар Юрій Лубкович. Крім того, загинули чотири жінки та дитина. Ще 31 особа, зокрема 13 дітей, постраждали.

Розслідування авіакатастрофи у Броварах завершили у листопаді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: