У Києві один з провулків хочуть перейменувати на честь Монастирського

Читать на русском
Під відповідним зверненням до Київської міської адміністрації підписалося вже 150 народних депутатів.
Денис МонастирськийФото: пресслужба МВС

Група народних депутатів ініціювала перейменування одного із провулків Києва на честь загиблого екс-керівника МВС України Дениса Монастирського.

Про це повідомила нардеп Галина Янченко у своєму Telegram-каналі.

Клименко озвучив терміни завершення розслідування авіакатастрофи у БроварахРозслідування авіакатастрофи в Броварах, внаслідок якої загинуло 14 людей, може бути завершено протягом двох місяців.

Вона заявила, що під відповідним зверненням до Київської міськадміністрації підписалося вже 150 народних депутатів. Найближчими днями Янченко має намір зустрітися з київською владою, щоб обговорити це питання.

«Денис був прекрасним другом і дуже світлою людиною, професіоналом своєї справи та великим государем. Тому вважаю своїм моральним обов'язком запустити ініціативу щодо увічнення пам'яті Дениса», – повідомила Янченко.

У документі, опублікованому нардепом, зазначено, що перейменувати пропонують провулок Виноградний, розташований у Печерському районі столиці.

Нагадаємо, Монастирський, а також його перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович, загинули 18 січня під час аварії вертольота неподалік дитячого садка у Броварах. Загалом внаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей, з них одна дитина.

Раніше голова комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Сергій Йонушас назвав терміни розшифровки «чорної скриньки» з борту вертольота.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: