Світло починає перемагати: Зеленський привітав українців з Різдвом Христовим

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський привітав з Різдвом та наголосив, що цього року українці зустрічають це свято в одну дату і разом із Європою та світом.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський привітав з Різдвом та наголосив, що цього року українці зустрічають це свято в одну дату і разом із Європою та світом.

Привітання президента опублікували на його сторінках у соціальних мережах.

«Усі ми зустрічаємо Різдво разом. В одну дату, як одна велика родина, як одна нація, як одна, єдина країна. І сьогодні як ніколи сильною буде наша спільна молитва. Народна молитва. Сьогодні вона об’єднає мільйони голосів – як ніколи багато до цього. І лунатиме сьогодні, без часової різниці у два тижні. І лунатиме разом із Європою та світом», – заявив президент.

Зеленський зазначив, що вже другий рік українці відзначають Різдво в часи повномасштабної війни. Однак час напередодні Різдва – час найдовших ночей у році. Але вже завтра день починає зростати, світло починає перемагати, і крок за кроком зло програє.

Привітання Зеленського з Різдвом ХристовимЗе!Президент

«Сьогодні – це наша спільна мета, спільна наша мрія, і саме за це сьогодні – наша спільна молитва. За нашу свободу. За нашу перемогу. За нашу Україну. За день, коли всі ми зможемо зібратися вдома в мирний рік мирного Різдва. І скажемо одне одному: «Христос народився!», – наголосив глава держави.

Нагадаємо, що українська православна церква московського патріархату продовжить відзначати Різдво у січні, попри рішення президента про перенесення свята.

Слово і Діло на інфографіці докладніше показало, як змінився календар свят з 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: