Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на Святвечір

Читать на русском
В Україні у неділю, 24 грудня, місцями пройде невеликий, а на Закарпатті та Прикарпатті помірний сніг. Можливі пориви вітру.
Укрінформ

В Україні у неділю, 24 грудня, йтиме переважно невеликий сніг. Можливі пориви вітру.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Найспекотніший рік за історію спостережень: кліматичні антирекорди 2023-гоКліматичні антирекорди 2023 року, найбільш спекотного за всю історію спостережень, – на інфографіці.

В Україні завтра буде місцями невеликий, на Закарпатті та Прикарпатті помірний сніг, вдень у південній частині з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вночі у західних областях, вдень в Україні місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі становитиме 1-6° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині 0-5° тепла.

У Києві та області місцями пройде невеликий сніг. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°, на Київщині вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Раніше ми повідомляли, що українська православна церква московського патріархату продовжить відзначати Різдво у січні, попри рішення президента про перенесення свята.

Додамо, Слово і Діло на інфографіці докладніше показало, як змінився календар свят з 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: