З'явились нові фото наслідків атаки на Київ

Читать на русском

З'явились нові фото пошкодженого багатоповерхового житлового будинку у Солом'янському районі Києва. Вночі у нього влучили уламки дрону.
Reuters

Київ цієї ночі пережив третю атаку дронами за останні шість днів. Уламки збитих «шахедів» впали у трьох районах міста, але найсерйозніші наслідки атаки – у Солом'янському районі, де пошкоджено багатоповерховий житловий будинок.

Нові фото пошкодженого будинку опублікували ЗМІ.

Через падіння уламків дрону пошкоджено 24, 25 та 26 поверхи житлового будинку. За словами столичної влади, постраждали двоє людей, одну з них госпіталізували.

Відомо, що уламки влучили у квартиру журналіста телемарафону Андрія Ковальського. Цю інформацію підтвердила його дружина. «Вижили і це головне... квартири тепер немає», – написала вона в соцмережі.

Нагадаємо, крім того, у Дарницькому районі Києва внаслідок атаки виникла пожежа у приватному житловому будинку, у Голосіївському районі падіння уламків не спричинило руйнувань.

За інформацією Повітряних сил, уночі росія атакувала Україну 28 ударними безпілотниками типу Shahed, сили ППО збили 24 з них.

13 грудня росіяни атакували Київ балістичними ракетами, їхні уламки впали у Деснянському, Дніпровському та Дарницькому районах, було пошкоджено житлові будинки. В результаті атаки постраждали 53 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: