Атака дронів: сили ППО знищили 24 «шахеди»

Читать на русском
Сили ППО вночі збили 24 із 28 дронів у Київській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Житомирській, Рівненській та Хмельницькій областях.
Фото: Суспільне

Росія в ніч проти 22 грудня атакувала Україну 28 ударними безпілотниками типу Shahed з районів російського Курська та Приморсько-Ахтарська, а також окупованого Криму.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Більшість запущених дронів були збиті силами авіації, зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами Повітряних сил та Сил оборони України.

«В результаті бойової роботи збито 24 «шахеди» у межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей», – повідомили військові.

Нагадаємо, вже втретє за останні кілька днів окупанта атакували дронами Київ, уламки впали у трьох районах міста. У Солом'янському районі було пошкоджено багатоповерховий житловий будинок: на верхніх поверхах спалахнула пожежа, у трьох квартирах сталося часткове руйнування стін та ще у трьох – вибиті вікна. Постраждали двоє людей.

У Дарницькому районі виникла пожежа у приватному житловому будинку, у Голосіївському падіння уламків не викликало руйнувань.

Раніше у ЗСУ підрахували, скільки ракет і дронів росія запустила по Україні з початку повномасштабної війни.

На інфографіці «Слово і діло» – динаміка знищення «шахедів».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: