Рятувальники показали наслідки атаки «шахедів» на Київ

Читать на русском
Пізнього вечора 21 грудня російські дрони атакували Київ. Внаслідок влучання є руйнування та постраждалі.
Фото: ДС

У ніч проти п'ятниці, 22 грудня, росіяни атакували Київ ударними безпілотниками. У кількох районах столиці впали уламки. Внаслідок влучання є руйнування та постраждалі.

Про це повідомляють ДСНС України, мер Києва Віталій Кличко та очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Внаслідок ворожої атаки на столицю зафіксовані часткові руйнування двох житлових будинків – багатоповерхівки в Соломʼянському районі та приватного недобудованого будинку в Дарницькому.

У Солом’янському районі внаслідок влучання в житловий будинок частково зруйновні несучі стіни між 24, 25 та 26 поверхами. Загоряння в одній з квартир було оперативно ліквідоване. Одного постраждалого мешканця багатоповерхівки медики госпіталізували, ще одному надали допомогу на місці», – розповів Віталій Кличко.

Також він зазначив, що у Дарницькому районі, де уламки БПЛА впали у приватному секторі, загорівся недобудований будинок. Його оперативно загасили. Постраждалих немає.

У ДСНС України уточнили, що пожежа виникла у кімнаті на другому поверсі будинку.

На місцях подій працює 10 одиниць техніки, а також 43 рятувальника ДСНС.

Як відомо, увечері 21 грудня росіяни атакували Київ ударними безпілотниками «Shahed». Уламки дрона влучили у житловий будинок у Соломʼянському районі. На верхніх поверхах спалахнула пожежа.

Раніше повідомлялося, що ворог атакував Україну ударними безпілотниками з півдня та півночі.

Нагадаємо, у Повітряних Силах ЗСУ розповіли, що з 24 лютого 2022 року російська армія запустила по території України понад 10 тисяч ракет та дронів різних типів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: