У Києві уламки «шахеда» влучили у житловий будинок, спалахнула пожежа

Читать на русском
Під час атаки шахедами 21 грудня у Києві уламки російського безпілотника влучили у житлову багатоповерхівку, спалахнула пожежа на верхніх поверхах.
Атака дронами на Київ 25 листопадаФото: Reuters

Увечері 21 грудня росіяни атакували Київ ударними безпілотниками «Shahed». Уламки дрона влучили у житловий будинок у Соломʼянському районі. На верхніх поверхах спалахнула пожежа.

Про це повідомляють мер Києва Віталій Кличко та очільник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

«Внаслідок роботи ППО по ворожих цілях, у Солом’янському районі, імовірно, уламки влучили в житловий будинок», – написав Попко у Telegram.

На верхніх поверхах спостерігається відкрите полум’я. На місці працює підрозділ ДСНС.

Як повідомили у МВС, уламками пошкоджено 26 поверх будинку. Також вибиті вікна в кількох квартирах та пошкоджено фасад будинку.

За інформацією Віталія Кличко, в Соломʼянському районі медики госпіталізували одного постраждалого.

Крім того, мер повідомив про падіння уламків БПЛА на приватний житловий будинок у Дарницькому районі. Служби прямують на місце.

Нагадаємо, увечері у четвер, 21 грудня, росіяни атакували Україну ударними безпілотниками з півдня та півночі.

Також повідомлялося, що вночі 21 грудня атакувала Україну ударними дронами Shahed із трьох напрямків. Було зафіксовано пуски 35 «шахедів».

Внаслідок атаки на Київщині виникла пожежа на цивільному підприємстві. Причина – падіння уламків збитих безпілотників.

Нагадаємо, у Повітряних Силах ЗСУ розповіли, що з 24 лютого 2022 року російська армія запустила територією України понад 10 тисяч ракет та дронів різних типів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: