Стало відомо про стан постраждалих через атаку росіян на Київ

Читать на русском
У Києві більшість постраждалих від нічної ракетної атаки перебувають у задовільному стані.
фото REUTERS, Радіо Свобода

Майже всі кияни, які постраждали внаслідок ракетної ворожої атаки на столицю, наразі перебувають у задовільному стані, але є й пацієнти у стані середньої тяжкості.

Про це повідомила пресслужба МОЗ 13 грудня у Telegram.

Ракетний удар по Києву: фото наслідківФото наслідків нічної ракетної атаки на Київ. Уламки десяти збитих ракет впали у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах. Постраждали понад півсотні людей.

Повідомляється, що всього у Києві було зафіксовано 53 звернення пацієнтів через ворожу атаку в ніч проти 13 грудня. 20 осіб було госпіталізовано, з них 18 дорослих та 2 дитини. Дані ще уточнюються.

«Наразі стан майже усіх пацієнтів – задовільний, декілька дорослих знаходяться у стані середньої тяжкості. В основному травми отримані від уламків скла, побутових речей та дії ударної хвилі», – розповіли у МОЗ.

Також у міністерстві зазначили, що внаслідок нічної атаки рф на Київ постраждала дитяча лікарня у Дніпровському районі. Обійшлося без жертв. Лікарня продовжує прийом пацієнтів. Евакуація медиків та пацієнтів не проводилася.

Нагадаємо, вночі 13 грудня росіяни балістичними ракетами атакували Київ. Їхні уламки впали у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах. Сили ППО збили усі десять балістичних ракет, запущених по столиці.

З ночі та до ранку кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Києву швидко збільшувалася.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: