Ракетний удар по Києву: фото наслідків

Читать на русском

Фото наслідків нічної ракетної атаки на Київ. Уламки десяти збитих ракет впали у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах. Постраждали понад півсотні людей.
Reuters

Росія вночі 13 грудня завдала ракетного удару по Києву. За попередніми даними, озвученим керівником ОПУ Андрієм Єрмаком, атаку на столицю було здійснено ракетами 48Н6 з комплексу С-400.

Фото наслідків масштабного обстрілу опублікували ЗМІ та правоохоронці.

Сили ППО збили усі десять балістичних ракет, запущених по столиці. Їхні уламки впали у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах.

Станом на ранок відомо про 53 постраждалих: 36 жінок та 17 чоловіків, з них шість дітей. 20 постраждалих госпіталізовано. Переважна більшість – 34 особи – отримали різані рани тіла. У восьми людей гостра реакція на стрес. В інших: ЗЧМТ, садна, опіки та інші травми.

У Дніпровському районі пошкоджено фасад багатоповерхового будинку, на балконі 6 поверху виникла пожежа. Також у дворі спалахнуло кілька автомобілів.

Уламки ракети також впали на проїжджу частину дороги, через що була пошкоджена водопровідна мережа. Водопостачання у районі вже нормалізоване.

Крім того, у Дніпровському районі 35 приватних будинків залишилися без світла через пошкодження ліній електропередач уламками ракет. Аварійні бригади ДТЕК планують відновити електропостачання до 14:00.

Нагадаємо, вночі 11 грудня росія вдарила по Києву 8 балістичними ракетами. Усі ракети були збиті, їхні уламки впали у Дарницькому та Голосіївському районах столиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: