Нічна атака на Київ: кількість постраждалих у столиці стрімко зросла

Читать на русском
Загалом в Дніпровському районі внаслідок ворожої атаки постраждали 45 людей. 18 із них госпіталізували, в тому числі 2 дітей.
фото: РБК-Україна

У ніч на 13 грудня ворог застосував балістичне озброєння для удару по Києву - всі ракети знищено силами ППО. Однак внаслідок падіння уламків в кількох районах столиці виникли пожежі. Постраждали щонайменше 45 людей.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі.

Зазначимо, що спочатку було відомо про 12 постраждалих мешканців столиці.

Станом на 05:36 тільки у Дніпровському районі загалом від ворожої атаки постраждали 45 людей.

Як зазначається, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. На місці працюють аварійні бригади.

«Загалом в Дніпровському районі внаслідок ворожої атаки постраждали 45 людей. 18 із них госпіталізували, в тому числі 2 дітей. 27 отримали допомогу медиків на місці. Зокрема, і троє дітей», - йдеться у повідомленні.

При цьому, Кличко повідомляє, що за попередньою інформацією, сталося падіння ракети на територію однієї з лікарень столиці. В кількох корпусах закладу повилітали вікна. Одна людина постраждала.

Водночас інформація про постраждалих від падіння уламків ракет у Дарницкому та Деснянському районах не надходила.

Окрім цього, як повідомляє Київська МВА, російські війська застосували для удару по Києву, за попередніми даними, балістичні ракети.

«Попередньо, ворог застосував балістичне озброєння. Приблизно о третій години ночі рашисти здійснили пуски ракет, наймовірніше, із північно-східного напрямку», - йдеться у повідомленні адміністрації.

Нагадаємо, сьогодні вночі у столиці пролунало щонайменше 10 вибухів під час ракетної небезпеки.

Також минулої ночі, 12 грудня, росіяни атакували Україну ударними дронами та ракетами. Дев'ять з п'ятнадцяти безпілотників знищили Сили ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: