У Києві пролунало 10 вибухів під час ракетної атаки, у будинках тривають пожежі (доповнено)

Читать на русском
Після роботи ППО у Києві зафіксовано падіння уламків на лівому березі міста. Відомо, що сьогодні вночі у столиці прогриміло щонайменше 10 вибухів під час ракетної небезпеки.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

У ніч на 13 грудня внаслідок падіння уламків, під час роботи ППО, у Деснянському, Дніпровському і Дарницькому районах Києва виникли пожежі. Постраждало дванадцять людей.

Про це повідомляють Київська МВА та мер Києва Віталій Кличко в Телеграмі.

Як зазначається, після роботи ППО по збиттю ворожих цілей над Києвом зафіксовано численне падіння уламків на лівому березі міста. Відомо, що сьогодні вночі у столиці пролунало щонайменше 10 вибухів під час ракетної небезпеки.

Мер Києва повідомив, що у Дніпровському районі столиці уламки ракет пошкодили фасад житлового будинку. Він також додав, що у дворі житлового будинку палають автівки.

За даними КМВА, попередньо, є загорання в багатоквартирному житловому будинку. Зазначається, що рятувальники розпочали евакуацію.

«В Дніпровському районі, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та загорання на 7-му поверсі була проведена евакуація мешканців - врятовано 15 людей з них 4 дітей. Працюють підрозділи ДСНС та бригади медиків. Попередньо, внаслідок падіння уламків в Дарницькому районі зафіксовано загорання приватного будинку на площі 400 м2», - йдеться у повідомленні.

При цьому, о 3.30 Кличко написав, що уламки ракети також впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу.

Загалом у Дніпровському районі столиці постраждало пʼятеро людей. Трьох госпіталізували до медзакладів міста. Двом медики надали допомогу на місці.

Згодом мер столиці написав, що у Дарницькому районі палає одноповерховий житловий будинок. Екстрені служби прибули на місце.

Станом на 04:04 Кличко повідомив, що кількість постраждалих сягнула 12 осіб.

«У Дніпровському районі наразі 12 постраждалих. Пʼятьох госпіталізували, семеро людей отримали допомогу медиків на місці», - написав мер.

Нагадаємо, що війська країни-агресора у вівторок ввечері, 12 грудня, спрямували на Одещину БпЛА типу «Shahed-131/136», за попередніми даними, поранено 2 людей.

Також вночі 12 грудня росіяни атакували Україну ударними дронами та ракетами. Дев'ять з п'ятнадцяти безпілотників знищили Сили ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: