У ЗСУ назвали кількість збитих уночі ворожих ракет та «шахедів»

Читать на русском
Вночі 11 грудня росіяни атакували Україну ударними дронами та ракетами, які летіли балістичною траєкторією.
Фото: Getty Images

У ніч проти понеділку, 11 грудня, росіяни атакували Україну ракетами та ударними безпілотниками. Сили ППО збили вісім балістичних ракет, якими цієї ночі ворог намагався атакувати Київ, та 18 БПЛА.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

За попередньою інформацією, близько 4 ранку російські окупанти завдали ракетного удару по Київщині.

«Загалом протиповітряною обороною знищено вісім повітряних цілей, які летіли у напрямку столиці по балістичній траєкторії», – говориться у повідомленні.

Крім того, вночі окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» із окупованого Криму. Райони пусків – Чауда, Бельбек.

«Усього зафіксовано пуски 18 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування «Південь». Більшість – на Миколаївщині. Успішно відпрацювали зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України», – йдеться у повідомленні ПС ЗСУ.

Нагадаємо, ввечері 10 грудня у Миколаївській області пролунали вибухи. Пізніше вночі вибухи звучали у Києві, працювала ППО.

Також повідомлялося, що внаслідок збиття ворожих цілей у районах Києва сталися падіння уламків. Є пошкодження і потерпілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: